Mobiele Podiumwagens

Organiseert u evenementen of beurzen op één of meerdere locaties? Ben u sponsor of bedrijf of wat voor organisatie dan ook en bent u regelmatig veel kosten kwijt aan poduim op- en afbouw en externe machines? Wilt u graag verreassen met een vlotte en spoepele aanpak en daardoor veel meer tijd overhouden? Een podiumwagen met opblaasbare kap is dé oplossing!

Deze sterke en stabiele podiums zijn zeer geschikt voor concertent, festivals, dorpsfeesten, roadshows of evenementen! U bespaart niet alleen op de personeelskosten bij de op- en afbouw, maar óók op de hoge kosten van een traditioneel podium. In 20 minuten is het podium bedrijfsklaar waarbij de onder hoge druk opgeblazen podiumkap een markante blikvanger vormt. De zeer praktische en eenvoudige wijze van geluidsarme op- en afbouw garandeert een flexibele inzet tot op het laatste moment!

Prijzen van de mobiele podiums zijn exclusief btw, in tegenstelling tot onze andere prijzen! Echter inclusief op- en afbouw en bezorging (binnen straal 100 km). Kijk snel onder de submenu’s voor prijzen, specificaties en overige informatie of informeer bij ons naar de mogelijkheden en beschikbaarheden voor dit product.